Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Je kunt foto's van max. 3 MB uploaden

Aanmelding Portretmeesters 2024

Met dit formulier kun je je aanmelden voor de tweejarige opleiding Portretmeesters die in september 2024 van start gaat. Om jou en je werk een beetje te leren kennen, vragen we je om een korte motivatie (een paar zinnen zijn genoeg) en 3 foto’s van recent (portret)werk.

Inschrijven is mogelijk t/m 3 december 2023. De toelating gaat NIET op volgorde van inschrijving. Je hoort uiterlijk in januari 2024 of je deel kunt nemen aan de opleiding. 

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Je kunt foto's van max. 3 MB uploaden

Na versturen van het formulier krijg je een bevestiging via de mail. Heb je deze niet ontvangen, neem dan even contact met ons op. 

Bedankt voor je aanmelding. In januari 2024 hoor je of je een van de gelukkigen bent en in september kunt beginnen met de opleiding. Groeten van Rogier en Pieternel

Let op: de toelating gaat NIET op volgorde van inschrijving. Hoewel we het liefst iedereen de gelegenheid zouden bieden, is het aantal deelnemers dat mee kan doen beperkt. Voor de opleiding Portretmeesters 2024 zijn er twintig plekken. Over de uitkomst van de toelatingen gaan wij niet in discussie.